Kostume fest hos Catchup

Find det perfekte kostume hos karnevalsshoppen - din ekspert inden for udklædning og tilbehørI forbindelse med Aalborg karneval her i Maj måned, afholder vi her på Catchup en større kostume fest for vores ansatte, sponsorer og andre som har hjulpet med til at gøre dette her projekt muligt. Grunden til dette er at vi støtter op om Nordeuropas største karneval og syntes det er en fin tradition som vi gerne vil være med til at se fortsætte mange år fremover. Det er gratis at deltage i vores kostume fest hvis i er inviteret, det kræver blot at i møder op her, lørdag d.23 Maj i vores bedste kostumer. Det er krav om udklædning, ellers får man ikke lov at deltage i festen. Det med at klæde sig ud til en festelig begivenhed, er efterhånden blevet rigtigt populært her i Danmark. Vi elsker at klæde os ud til f.eks. den årlige Tyroler fest, Sidste skoledag eller til Halloween og fastelavn. Man skulle umiddelbart tro at det mest var børn som klædte sig ud, men faktisk bliver der hvert år solgt flere Tyroler kostumer end fastelavnsdragte. Derfor skal vi her på Catchup selvfølge også være med på denne vogn, og hvilken bedre anledning end Aalborg karneval kunne vi vælge?

Vi starter ud med at mødes her klokken 7 om lørdagen. Der vil blive serveret noget morgenmad og lidt at drikke hertil. Der vil efterfølgende være muligt at få hjælp til at lave de sidste tilrettelser af sit kostume, og hygge et par timer inden vi sætter kurs mod karnevalsparaden. Vi har snakket en del om, at vi skulle have et fælles udklædnings tema, men pga. ueningheder er det nu op til hver især hvad man kommer udklædt som. Dog kunne man overveje at følge dette års karnevalstema som er “Tabu”. Dette betyder at der kommer en masse som har valgt nogle kostumer som passer til lige netop dette tema, man kan så vælge at følge temaet eller lade være. Mangler i et kostume til vores kostume fest, så kan dette købes inde i karnevalsshoppen i Danmarksgade, Aalborg, eller på deres hjemmeside karnevalsshoppen.dk. Derudover er der også muligt at få kostumer i f.eks. Billig Billy eller Friis Citycenter. Vil du spare lidt penge på entreen til kildeparken, så kan du med fordel købe et loyalitetsarmbånd, som giver adgang til VIP toiletter, gratis vand under paraden og adgang til kildeparken. Det koster 125,- så man spare lidt i forhold til at købe entree ved indgangen.

Mangler du inspiration til dit kostume eller uklædning så se mere her på Online Kostumer

Planen er så at vi går i fællesskab med karnevalsparaden ind til kildeparken. Her her er en masse forskellige boder, mulighed for speed wedding, musik fra f.eks. KANU ft. Maximilian, DJ Darth V og Mikael Melody. Du kan se hele programmet her på http://www.aalborgkarneval.dk/dk/kildeparken/kildeparken.htm

Vi regner nu med blot at finde det nærmeste øltelt og så lave vores helt egen temafest der i et par timer, hvorefter vi sætter kursen mod jomfru ane gade. Her har vi fået reseveret et bord inde til spisning og efterfølgende lidt vådt til ganen. Vi regner med at blive omkring 20-25 personer til vores kostume fest, så det skal nok blive rigtig sjovt. Vi er mange her som ser rigtigt meget frem til at vi alle får en sjov og festelig dag, lære en masse nye mennesker at kende, og prøver hvordan det er at have en fest iklædt kostumer og udklædning. Til jer som ikke før har prøvet dette, så har i virkelig noget at se frem til. Husk vi mødes lørdag d.23 klokken 7 her hos Catchup.